BALIKESİR EDREMİT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 Yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici Ve Personel Hareketliliği Projeleri Başvuru Sonuçları Açıklandı.

2017 Yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici Ve Personel Hareketliliği Projeleri Başvuru Sonuçları Açıklandı.

2017 yılı teklif çağrısı dönemi Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanarak, 1944 proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış 526 proje teklifi hibe desteği almaya hak kazanmıştır.

Hibe desteği almaya hak kazanan 526 projeden 14 ü Balıkesir Bölgesine ait projelerdir. Bu 14 projenin içerisinde, Edremit Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘’Diyabette Erken Teşhis ve Tedavi Stajı " konulu projesi de hibe desteği almaya hak kazanmıştır.Proje, Almanya ve İtalya olmak üzere iki ayakta gerçekleşecektir. 

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi başkanlığı erasmus+ programı ana eylem 1 bireylerin öğrenme hareketliliği 2017 yılı okul eğitimi personel hareketliliği proje başvuruları yedek listende Hamiyyet Feridun Sözen ilkokulu ‘’ non-formal eğitim ile oyun Tabanlı Öğrenme’’ projesi ve Altınoluk Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ´´Hizmet Sektörünün İlham Kaynağına Yolculuk ´´ projesi yer almaktadır.Projenin başarıya ulaşmasında emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz..

 

 

 

 

 

 

 

Soğanyemez Mah. Yılmaz Akpınar Bulvarı No9 Edremit/BALIKESİR - (266) 373 15 04, (266) 373 27 40

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.