BALIKESİR EDREMİT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2383 Öğrencimizin Katıldığı Liseye Geçiş Sınavı Sona Erdi.

2383 Öğrencimizin Katıldığı Liseye Geçiş Sınavı Sona Erdi.

 

 

Bakanlığımızca 8.sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen LGS kapsamında ilçemizde 27 okulumuzda 2383 öğrencimiz sınava girdi. Bu yıl LGS'de öğrencilerimizin Covid-19 virüsünden etkilenmemeleri adına çeşitli önlemler alındı. Öğrencilerimiz sınava öğrenim gördükleri okullarda girerken öğrencilerimizin sağlığı için resmî görevliler dışında kimse okul bahçelerine alınmadı. Okullarımızda güvenli alanlar oluşturuldu, sınav binaları detaylı olarak temizlendi ve sınıflarımız dezenfekte edildi. Sınav salonlarına ög?renci ve görevliler için tıbbi maske konulurken, bina ve salonların giris?lerine el antiseptig?i yerleştirildi. Öğrencilerin sınav giriş belgeleri de oturacakları sıralara konuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yakup ÖZBEK, öğrencilerimizi bu önemli günde yalnız bırakmadı. 

Şube Müdürümüz Ali ERKOÇ ile birlikte sınavın yapıldığı okullarımızı ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yakup ÖZBEK, sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar dileyerek "Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yürütülen sınavda görevli olan yönetici ve öğretmenlerimiz, sınav süreci boyunca öğrencilerimizin sağlığını korumak adına ekstra hassasiyet gösterdiler. Kendilerine öğrencilerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

 20-06-2020

 

 

 

 

 

Soğanyemez Mah. Yılmaz Akpınar Bulvarı No9 Edremit/BALIKESİR - (266) 373 15 04, (266) 373 27 40

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.