BALIKESİR EDREMİT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 Yılı Erasmus Mesleki Eğitim Ve Okul Eğitimi Projeleri Başvuru Sonuçları Açıklandı.

2018 Yılı Erasmus Mesleki Eğitim Ve Okul Eğitimi Projeleri Başvuru Sonuçları Açıklandı.

2018 yılı Erasmus + Mesleki Eğitim ve Okul Eğitimi faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanarak, 2143 proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve 518 proje teklifi hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Ayrıca 218 proje teklifi de yedek olarak belirlenmiştir.

İlimizde hibe almaya hak kazanan 21 projenin içerisinde, İlçemizden Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Öğren, Çalış, Yap, Üret’’ projesi ile 36.626,00 Euro (EUR), Altınoluk Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Hizmet Sektörünün İlham Kaynağına Yolculuk’’ konulu projeleri ile 49.804,00 Euro (EUR) hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Okul Eğitimi faaliyeti kapsamında proje başvuruları yedek listesinde Sarıkız Anaokulu “Geleceği Kodlayan Nesil’’ projesi ile yer almaktadır. Erasmus + K2 Stratejik Ortaklık faaliyetleri kapsamında Abidin Pak-Pakmaya Anadolu Lisesi “Geleceğin Okulları İçin Yaratıcı Yeni Öğretim Teknikleri’’ projesi ile İlçemizde hibe almaya hak kazanan 3 asil 1 yedek olmak üzere toplam 4 proje bulunmaktadır. 

 2018/2019 eğitim-öğretim yılları arasında uygulanacak bu projeler kapsamında, öğrenci ve öğretmenlerimiz Avrupa’nın farklı ülkelerinde iş başı izleme, staj ve eğitim faaliyetlerine katılacaklar. Projenin başarıya ulaşmasında emeği geçen tüm yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soğanyemez Mah. Yılmaz Akpınar Bulvarı No9 Edremit/BALIKESİR - (266) 373 15 04, (266) 373 27 40

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.